Arv og testamente

Du kan støtte Hjerte for Afrika ved at oprette et testamente. I testamentet kan du bestemme, at Hjerte for Afrika skal arve noget af din arv eller hele din arv. Det er op til dig, hvordan du ønsker at gøre.

Hjerte for Afrika er godkendt og fritaget for at betale arveafgift – hele arven går dermed ubeskåret til foreningens formål.

 

Hvordan opretter du et testamente?

Hjerte for Afrika har indgået en aftale med virksomheden Dokument 24, så du kan oprette et gratis testamente, når du donerer arv til os. Du kan starte oprettelsen af dit testamente allerede i dag ved at bruge virksomhedens online testamenteformular.

Start dit gratis testamente her.

Når du skriver dit testamente hos Dokument 24, vil testamentet blive gratis, når du vælger at donere arv til os. Dokumentet fremsendes straks efter oprettelse til din e-mail i to eksemplarer. Det ene eksemplar er et notartestamente og det andet er et vidnetestamente. Du vælger selv, hvilket testamente, som du vælger at skrive under. 

Notartestamentet skrives under foran en notar, og vidnetestamentet skrives under foran vitterlighedsvidner

Dokument 24 anbefaler, at du skriver notartestamentet under, da dette er den mest sikre form for underskrift af testamenter. 

Din støtte gør en forskel

Hjerte for Afrika sætter pris på store som små donationer. Selv små donationer kan give store forbedringer i dagliglivet for børn og voksne i de fattigste lande i verden.

Læs mere om hvordan du opretter testamentet her