Bestyrelsen

Hjerte for Afrikas arbejde i Danmark udføres af 5 bestyrelsesmedlemmer, som er valgt på generalforsamling, og derudover en valgt regnskabsfører og 2 suppleanter til bestyrelsen. De arbejder alle frivilligt og mødes ca. 10 gange om året.   

 

Niels Grymer
Formand

Fra den første spæde start har jeg fulgt det arbejde, som Vera og Bent sammen med lokale folk i Bouar har sat i gang. Deres vision og deres vedholdenhed på trods af alle forhindringer har gjort indtryk på mig. Jeg vil gerne gøre min del af det arbejde herhjemme, der skal til, for at indsatsen i Afrika kan bære frugt.

Jeg er årgang 1949. Er uddannet journalist og siden teolog. Frem til min pensionering var jeg præst, senest ved Margrethekirken i Aalborg. Jeg har tre børn og otte børnebørn.

 

 

Casper Pedersen
Næstformand

I september 2022, på rejse til Oberammergau i Tyskland, for at opleve passionsspillet, mødte jeg Vera og Bent. Helt fremmede mennesker, men meget passionerede og målrettede mennesker. Jeg oprettede medlemskab af HfA inden rejsens afslutning. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel. Projektet i Afrika fortjener al opbakning.

Jeg er fra 1955, er fuldtidsansat på et elværk som elektriker. Tidligere har jeg en uddannelse som befalingsmand hos Forsvaret, er uddannet socialpædagog og som sådan, arbejdet med børn og unge. Efterfølgende har jeg en chaufføruddannelse i transportbranchen. Jeg bor i Tulstrup ved Ikast, med min hustru. Vi har 4 børn og 5 børnebørn.

 

Jytta Nebel
Sekretær

Jeg har kendt Vera og Bent fra de boede i Ans. Har fulgt med i deres hjælpearbejde i Afrika og vil gerne være med til at støtte op om det. 

Jeg er årgang 1953. Jeg bor sammen med min mand på en landejendom mellem Kjellerup og Ans. Vi har tre børn. Har arbejdet de første 16 år af mit arbejdsliv med administration i socialforvaltningen. Dernæst 33 år som sekretær og er nu gået på pension. 

 

 

Bodil Schou
Kasserer

Jeg kender Vera og Bent Skindhøj og Niels Grymer fra mit arbejde i Margrethekirken og vil gerne støtte op om det fantastiske arbejde, de har formået at udføre i den Centralafrikanske Republik.

Med min kompetence ønsker jeg at hjælpe og gøre noget godt for andre mennesker.

Jeg har været ansat som kordegn siden 1996, og gik på efterløn ved udgangen af januar 2022.

 

 

Maiken í Dali Nørlund
Kommunikationsansvarlig

Jeg har været frivillig i Hjerte for Afrika siden 2016 og er blevet smittet af den passion og omsorg for lokalbefolkningen i den Centralafrikanske Republik, som foreningens stiftere Vera og Bent udstråler. Det er to ildsjæle, der trods deres alder fravælger pensionisttilværelsen og i stedet vier alt deres tid til kampen for uddannelse og udvikling af lokalbefolkningen. For mig er det enormt livsbekræftende at være en del af, fordi jeg kan se, hvordan Hjerte for Afrika gør en forskel helt ned på individniveau. Og jeg tror inderligt på, at HfA fortsat kan gøre en kæmpe forskel for dagliglivet i Bouar, og det vil jeg gerne være med til.   

Jeg er fra 1999 og bosat i Nordjylland, hvor jeg studerer til miljøingeniør på Aalborg Universitet. 

 

Mette Johnson
Suppleant til bestyrelsen

Jeg opvoksede i flere afrikanske lande og som voksen har jeg boet i udlandet i mange år.  Er nu igen bosat i Danmark. Jeg har 2 børn, min 23-årige søn bor i USA og min 21-årige datter går på universitet i England.  Jeg har en Masters i strategisk lederskab og brænder for at være med til at yde en indsats indenfor lederskabs-, personlig-, organisations-, og projekt- udvikling.

Jeg har haft det store privilegium at undervise et par år på HfAs center i Bouar, Den Centralafrikanske Republik. Som suppleant til bestyrelsen ønsker jeg fortsat at medvirke på en aktiv måde for at gøre en forskel for både børn, unge, og voksne i Bouar. 

 

 

Lea Nørlund Dalgaard
Suppleant til bestyrelsen

Jeg er blevet frivillig i Hjerte for Afrika i 2024, efter jeg har fulgt projektet på sidelinjen i mange år. For mig er det inspirerende at være med i et projekt, der ledes med så meget iver, passion og indlevelse, som vores projekt i Den Central Afrikanske Republik bliver. Jeg ser frem til at bruge mine evner til at støtte vores projekt, der skaber livsforandrende muligheder for lokalbefolkningen i Bouar.

Jeg er fra årgang 1997 og bosat i Nordjylland, hvor jeg bor med min ægtefælle. Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2023, og jeg er selvlært illustrator og grafiker.