Bliv medlem for kun 50 kr,- årligt

Ved at blive medlem i Hjerte for Afrika er du med til at forbedre dagliglivet for børn og voksne i den Centralafrikanske Republik.

Reglerne for SKAT blev i 2015 ændret, og derfor skal vi som forening have mindst 300 kontingentbetalende medlemmer for at kunne tilbyde skattefradrag på gaverne.
Medlemskab giver desuden stemmeret ved HfAs generalforsamling.

Gør en forskel

Nød, krig, uretfærdighed og en forkert fordeling af verdens goder er vi nødt til at reagere på, fordi vi er bosiddende i en del af verden, hvor vi har overflod af materielle ting.
Som Mahatma Gandhi udtalte:

“Du må selv være den forandring, som du ønsker at se i Verden. “

Det lyder umiddelbart flot og stort, men hvis vi er nok, der bidrager, kan vi sammen være med til at gøre en forskel. Og det at gøre en forskel er netop grunden til, at Hjerte for Afrika, som humanitær organisation, befinder sig i den Centralafrikanske Republik.

Sådan bliver du medlem

Udfyld nedenstående formular for at blive medlem. Du vil efterfølgende modtage en e-mail til bekræftelse. Derefter overføres 50 kr,-  enten via en bankoverførsel eller ved at betale med Mobilepay.

Konto nr.: 9070 2071737112
Mobilepay: 320 668 

I henhold til HfAs vedtægter vil administrationsomkostninger dækkes af medlemsskabsgebyrerne, mens gaver og sponsorater går direkte til projektet i CAR.  For par med kun én mail-adresse

Læs vores privatlivspolitik ved at trykke her.