Rejsenyt 01, maj 2018

Udgivet af Admin2 den


Et stemningsbillede fra V&B i Kirketerp lige nu. Klik på billedet for at forstørre det.

 

 

 

 

 

 

Så er kufferterne ved at blive pakket, passet ligger klar og billetterne er udskrevet til afrejse den 22.05.2018 fra Hamburg.

Der er mange ubekendte faktorer og som altid, er der aldrig tid nok til at blive færdige! Der er altid ting vi synes vi lige burde gøre, som familie og venner der skulle have haft et besøg eller vinduerne der skulle være pudset!

Men mest af alt, er vi klar i vore hjerter til at tage af sted til vores folk i Bouar. De har været i gang med at bygge på fundament, hvor containerne skal placeres, og bygge et nyt badeværelse. Det er stadig ikke med moderne faciliteter, men dog med forbedringer. I skal nok få et billede.

De har ventet længe denne gang. Vi kom hjem fra vores sidste tur i oktober sidste år. Da tænkte vi, at containere nok kunne være pakket og klar til afgang her i foråret. 

Vi er dog godt i gang med at pakke 5 containere; og vi har vi bestil flere ting til levering, til når vi kommer hjem om 3 uger.

Vi håber der er nogen af jer, der vil sætte nogle dage af til at hjælpe med at få det sidste  pakket, inden I holder sommerferie. Se på vores liste på hjemmesiden,” Det mangler vi”, om der er noget i ligger inde med, som vi må få med. 

Tak for tanker og bønner i sender med os. Vi får brug for det! Situationen er noget spændt, især i hovedstaden Bangui, og mange civile er ramt. Tænk også på dem!

Vi regner med et par dage i hovedstaden, inden vi kører nordpå til Bouar.

Hvis teknik og min intelligens kan samarbejde, kan I læse vores rejsebreve på hjemmesiden hver dag som Rejsenyt xx, maj 2018.

Mange kærlige hilsner

Bent og Vera

 


1 Kommentar

Thorkild · 21/05/2018 kl. 10:46

God tur i alle henseender!

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.