Rejsenyt 02, sep. 2017

Udgivet af Admin den

Fredag den 22. sep. 2017 kl 19.00

Gennem Vera og Bents familie har vi fået bekræftet, at de er ankommet vel til Bouar med FN-flyet.

Når de har fået etableret dataforbindelse, vil vi høre mere.


Lørdag den 23. sep. 2017 kl 14.13

Kære alle

Så fik vi endelig strøm og kan bruge computeren igen.

Vi kom fint til Bouar med FN fly. Det var tidlig vi skulle møde i lufthavnen, kl 07, så vi fik ikke morgenmad.  Om bord fik vi en flaske vand, en lille juice og 3 småkager.

Da vi ankom til Bouar stod Evariste og ventede med en chauffør og bil. Vi havde arrangeret, at vi skulle overnatte hos nogle katolske venner, som har en skole for præster. Vi har fået lov til at bo der de dage, vi er her, men de lejer ikke ud til folk. Der er ikke mad med i lejen, så vi sørger for vores egen mad. Det er helt fint, vi har jo alt vi skal bruge her.

Der kom meget regn i går aftes og det regner stadig. Det øger ikke på aktiviteten. De fleste kryber i skjul for regnen.

Vi fik set arbejdet som Pierre havde fået sat i gang, det er fint og godt. Han har virkelig gjort det godt, og vi kan få sat afløbsrør de rigtige steder og der kan lægges gulv.

Vi har også været i banken og fået afklaret de problemer, der var med at få penge frem til Pierre. Det har været muligt for ham at fortsætte arbejdet, fordi han selv havde penge. Banken har lovet at være mere opmærksom i fremtiden.

Nu her i formiddag vi har købt kaffe og brød som arbejderne skal have. De siger, at kun når vi er her, får de kaffe med mælk og sukker!

Der er roligt i Bouar, vi hører ikke noget til uroligheder, men de er her og vi skal ikke være uopmærksomme. Folk er flinke til at komme og fortælle, når der er problemer. Evariste ville ikke gerne, at vi sov her i huset på grunden fordi, der følte han, der var en sikkerhedsrisiko.

Lige nu er vi ved at planlægge, hvordan vi skal få købt de afløbsrør der skal bruges. Vi havde set dem sidst, vi var her, men kan ikke få dem nu. Pierre vil tage til nabolandet på søndag. Det håber vi kan lade sig gøre.

Her er koldt og det er vådt, men alle er glade og hjælpsomme.

Nu vil jeg prøve at få forbindelse til internettet og sende dette til jer.

Mange kærlige hilsner fra os
Vera og Bent

 


1 Kommentar

Preben · 23/09/2017 kl. 18:37

Kære Vera og Bent.
Godt at høre I er kommet godt frem. Også dejligt at høre at byggeriet skrider fremad og Pierre og folkene har opnået et tilfredsstillende resultat. Ja, udfordringer lyder der også til at være. Det er vi klar over. I er dagligt i vores tanker og bønner. I ønskes fortsat god arbejdslyst. Vi håber I må have fortsat mod, og få energi og visdom til at tackle udfordringerne i den rækkefølge de kommer. Bedste hilsner herfra.
Kh. Preben

Der er lukket for kommentarer.