Rejsenyt 03, sep. 2017

Udgivet af Admin den

Fra Vera og Bents børn er der modtaget følgende, der er notater fra en telefonsamtale med forældrene.” Vera og Bent bad mig skrive til dig og bede dig offentliggøre, at der pt. ikke er dataforbindelse til rådighed. Dvs. at de ikke kan sende e-mails, men dog tale i telefon.

De har det godt. De er kommet godt til Bouar, og arbejdet der skrider frem. Alt er stille og roligt i byen ellers. De siger, at det fundament, der er blevet lavet ser rigtig godt ud.

Vera og Bent bor hos katolikkerne i Bouar, der er både vand, bad og strøm. 

De har haft møde med lokal komiteen, og det var meget positivt. Folk i byen er meget glade for, at HFA vil komme og være der, og de er meget villige til at hjælpe med alt, hvad de kan.

Moloudu Pierre, der har stået for at bygge fundamentet, kørte fredag mod Garoua-Boulai (Cameroun) for at købe kloakrør til byggeriet. Uheldigvis kom den bil, han var med, ud for en ulykke og kørte sammen med en anden bil. Der var 2 dræbte og flere tilskadekomne. Pierre brækkede anklen (åbent benbrud) og er på hospitalet i Bouar. Der er heldigvis en læge. Mor og Far har besøgt ham i dag, og han havde det efter omstændighederne godt.

En anden tidligere medarbejder har været på besøg hos Vera og Bent også. Han fortæller, at Seleka er ca 20 km udenfor Bohong, og folk dér ved ikke, hvad de skal forvente. Der er mange rygter i omløb, og det er svært at vide, hvad der er sandt. FN er til stede, men forholder sig passivt. Folk lyder generelt til at være ret opgivende med hensyn til FN.

Men Vera og Bent har det godt og føler sig trygge i Bouar.

Jeg har lovet at skrive mere til dig, hvis jeg taler med dem igen.


Note:

Seleka = muslimsk domineret oprørsgruppe
Anti- Balaka = modgruppe, hævder selv at have kristent islæt, men traditionel religion med masser af amuletter er fremherskende. Kristne undsiger dem. En præst, der undsagde dem, fik kirken brændt af.

 


2 Kommentarer

Frejlev · 26/09/2017 kl. 11:54

Kære venner!:-)
Følger jer i tanker—og forbøn—-“Vælt din vej på Herren–stol på Ham, så griber Han ind”–Sl. 37,5——–En stor rigdom, trøst og forhåbning-;-) kh. –Frejlev!!

Frejlev · 25/09/2017 kl. 08:49

Kære venner—sønd. d. 24. ds.—-:-)
Var i kirke i Koldmose (Tranum) – en fam.-og høstgudstj. hvor præsten ( en dame!) genfortalte lignelsen om arbejderne i vingården—-Nå. Men härligt at se så mange børn, unge og yngre familier—Det er vi ikke så vant til i Danmark!!!–Teksten handler ellers om bekymringer. –Derfor disse ord fra Filippperbrevet: “Vær ikke bekymre for noget, men lad i alle ting jeres ønsker komme frem for Gud, idet I beder og bønfalder under taksigelse, så skal Guds fred, som overgår al forstand bevare jeres hjerter og jeres tanker i Kristus Jesus”—-Härlige ord — til jer ALLE i C. A.—–med ønsket om Guds velsignelse over gerningen og jeres ophold!!—-:-) kh.–Frejlev—s. og b.————-

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.