Rejsenyt 12, 2021

Udgivet af Admin2 den

        Bouar 15 nov. 2021

Kære alle      

Så fik vi lige en omgang regn, med bulder og brag, men det er dejlig køligt og frisk bagefter!

Det er ikke ualmindeligt at det stadig regner. Her er regntiden meget længere end tørtiden, og derfor er her også meget frodigt. Selv om vi ingen havemand har længere, har vi stadig grøntsager i haven. Vores vagter har, af sig selv, påtaget at klare haven samtidig med deres andre opgaver. De får selvfølgelig også noget ud af det, de spiser jo sammen med os og nyder de gode grøntsager.

Vi har nydt at vores lille palliotte er blevet færdig. Der er så dejlig en udsigt, vi prøver at få tid til at slutte dagens arbejde og nyde solnedgangen. Bienvenue er ved at lave et bord, det bliver nok færdig om et par dage, og så kan vi begynde at spise vores middagsmad der, sammen med alle ansatte.

Bent er blevet malermester. Jeg har stadig problemer med armen. Bent døjer med knæet, men hvis vi deler arbejdet skal vi nok få det klaret. Vi er også ved at have oplært en af vagterne til at male. Helst på væggen og ikke for meget på gulvet.

Mette holder undervisning 3 gange om ugen. Der arbejdes om formiddagen, hver især har jo deres arbejde, og undervisning efter middag. Det er mere end rigeligt for dem. Når de kommer ud fra klasselokalet, er de helt stive i blikket. De siger ”hovedet er fyldt op”.

Det er meget anderledes undervisning og Mette stiller mange udfordringer op for dem. De kommer til at se sig selv og deres liv i et helt andet perspektiv. Det er spændende for os at opleve, og vi glæder os på deres vegne. Men vi håber det kan blive muligt at få Mette herud igen. Der er meget at lære!

Mette får også tid til at pleje sine smagsløg. Hun har altid været meget glad for de flotte Hibiscus planter som vi har her. De er meget fine og kronbladene kan spises. Mette har plukket en masse og brugt timer på at tage frøstanden ud. Jeg har kogt marmelade og Mette nyder det til de nybagte boller som Samuel laver til os hver dag

Børnehaven er ved at komme i julehumør. De er begyndt at øve julesange. De elsker at synge! Jeg har fundet tekst til en fransk julesang og den kan de næsten nu.

Her til morgen regnede det stadig da børnehaven åbnede, og der var kun 2 børn. Op af formiddagen dukkede der flere op, nogle godt våde efter turen på motorcykel hertil. Godt vi har tørt og rent tøj og dejlige varme strikkede bluser.

Da de var nødt til at være inde pga regnen, fandt vi kulørt papir og lim frem og så kom der gang i juleguirlanderne.  De satte de fineste farver sammen og fik lavet et par lange guirlander. Det må vi prøve igen inden så længe!

Herfra sender vi mange kærlige hilsner og ønsker for den kommende adventstid.

Bent og Vera

Har du lyst til at skrive et svar, er du meget velkommen til at bruge nedenstående kommentarfelt eller sende os en mail på: vbskindhoj@gmail.com

Hibiscus blomster, kaldes karankanji på sango
Børnene laver guirlander
Børnenes fine julepynt
Kategorier: Rejsenyt 2021

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.