Rejsenyt 13, 2022

Udgivet af Admin2 den

 

Kære alle

Så er vi på vej hjem. Sidder i lufthavnen og venter på vores fly. De sidste uger har internettet været ret ustabilt, og der har ikke været muligt at sende ret meget ad gangen. En af de sidste dage i Bouar inviterede vi til julefrokost og kaffe med vores ansatte. Solnedgangen var helt fantastisk.

Solnedgangen

Vi fik noget ekstra godt at spise, og hyggede os med hinanden. Vi fik snakket lidt om deres deltagelse i parade i forbindelse med uafhængighedsdag, som er 1. dec. Om at vise stolthed og glæde for de muligheder, der er i deres land, hvis de står sammen. De repræsenterer Hjerte for Afrika når de med deres fine røde polo shorts marcherer gennem byen. Jeg havde lavet kringle, lagkage og julesmåkager. De kan aldrig få for meget af de søde sager. Mette havde fotograferet dem alle i deres arbejde. Vi havde rammer til alle med de fine billeder. De gjorde meget lykke.

Vi kørte til Bangui i søndags. Turen gik godt, selvom vejen stadig er dårlig. Vi har mødt vores Puru venner (FN) som var her på arbejde og som skulle hjem til Bouar. Det var dejligt at kunne ønske dem glædelig jul. Vi ses ikke før vi kommer tilbage engang i februar. Vi har en lang tur foran os, men indtil nu ser det ud til at holde tidsplanen. Vi skal gerne ankomme til Aalborg lufthavn torsdag ved 17 tiden. Vi ser frem til at fejre jul med familien og håber at se så mange af jer som muligt.

Tak for jeres mange ligesom på Facebook og dejlige kommentarer.

De kærligste hilsner Vera

Har du lyst til at skrive et svar, er du meget velkommen til at bruge nedenstående kommentarfelt eller sende os en mail på: vbskindhoj@gmail.com

Kategorier: Rejsenyt 2022

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.