Rejsenyt 4, 2021

Udgivet af Admin2 den

Kære alle                                                                                                                                                           Bouar 25.04.2021

Tak for mange kærlige hilsner til os, både gennem vores gmail og her på hjemmesiden. Det er så godt at få feedback på mine breve. I må sige til, hvis der er noget, I gerne vil høre mere om. Jeg kan let blive lidt ensporet, især hvad angår børnehaven. Den fylder en del i min hverdag. Jeg tror Bent føler sig lidt glemt, når han må drikke sin formiddagskaffe alene. Der er ikke tid til at forlade børn, Stella og Evodie.

Det er hårdt, 5 timer i stræk med 11 børn, der alle prøver at overdøve hinanden og trækker i mig fra alle sider. De vil gerne være med til nye lege og prøve, om gyngen kan holde til dem alle på én gang.

Det er også nogle trætte kvinder, der går hjem, når det sidste barn er blevet hentet kl godt 12. Det kniber lidt med at passe tiden, det lærer Stella og Evodie nu, når børnene ikke bliver hentet til tiden. Her er det med tiden jo ikke så vigtigt, men det får en helt anden betydning, når man gerne vil hjem.

Ellers har vi travlt med forberedelser til at containeren forhåbentlig kommer i den kommende uge. Vi har fået besked fra rederiet om, at den har forladt Douala og kunne komme her den 30. april.

Vi har lavet en rampe, så lastbilen kan bakke op til, og vi kan lade de tunge ting glide ned. Vi regner ikke med at hyre flere end vores egne folk ind, da vi gerne vil undgå for mange fremmede.

Bien har haft travlt på værkstedet. Han har lavet den første af 2 sofaer til vores dagligstue. Det bliver godt at kunne hvile ud i en blød sofa efter dagens arbejde.

Selv om vi mangler flere ting, kan vi altid finde nok at få tiden til at gå med. Vi har købt maling i Cameroun, det er en dårlig kvalitet, men vi kan bruge det som 1. gang, og så er vi klar til at male færdig, når vi får maling fra DK.

Vi har holdt ledermøde et par gange. De 5 ledere skal vænne sig til at de skal være med til at tage beslutninger. Det har været på tale at fyre et par af vores vagter. Lederne synes ikke de udviser respekt, og så må vi enten finde andre eller tale dem til rette. Det har de faktisk forsøgt, og så må vi se, om det bliver bedre.

Vi får en del regn med 2 -3 dages mellemrum. Det kan ses på planterne, og Jean har travlt i marken. Jordnødder og majs er kommet op, bønnerne kom i jorden i denne uge.

Mange kærlige hilsner

Bent og Vera

Har du lyst til at skrive et svar, er du meget velkommen til at bruge nedenstående kommentarfelt eller sende os en mail på: vbskindhoj@gmail.com

 

Kategorier: Rejsenyt 2021

5 Kommentarer

Niels · 06/05/2021 kl. 13:17

Skønt at læse om jer!

finn ypkendanz · 05/05/2021 kl. 12:49

Hej Vera og Bent
Jeg glæder mig over alt det i har opnået.
Mange hilsener
Finn Y.

Kirsten Nørlund · 02/05/2021 kl. 11:06

Hvor er det skønt at se, at I er kommet godt i gang med børnehaven. Tak for de fine billeder.
Glæder mig til at høre mere.
Alt godt til jer.
Kh. Kirsten Nørlund

Jakob · 30/04/2021 kl. 20:39

Kære Vera og Bent
Spændende at kunne følge med i jeres arbejde.
I gør det fantastisk.
De bedste hilsner og forbøn fra Jakob

Ellen Bastholm Christensen · 30/04/2021 kl. 11:45

Kære Vera og Bent.
Jeg glæder mig altid til at læse jeres rejsebreve fyldt med kærlighed energi og ukuelig optimisme.
Sender jer tusind ❤️
Kh. Ellen

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.