Rejsenyt 6, 2024: Besøg fra tidligere børnehavebørn

Udgivet af Admin2 den

07-06-2024

Kære alle,
I denne tid plejer vi at have mange dage med regn og bulder og brag. Det har vi ikke, kun en masse mørke skyer, der ligger rundt om os, men ikke giver regn. Det er selvfølgelig en bekymrende faktor, og man taler om at afgrøder ikke vokser som de bør. Det er også meget varmt.

Disse træer plejer at være dækket af vand. Denne dam er med til at give vand til det store vandfald, der driver elektricitet til hovedstaden

Vi er jo heldige at vi kan vande fordi vi har masser af vand men i det lange løb er det jo ikke godt. Vi beder alle sammen om regn!

Vi har haft noget teaktræ liggende som vi gerne vil anvende. Vi har dog ikke værktøj til at skære så store emner. Bien havde hørt om én, der kunne save med en kædesav. Han kom og i løbet af et par timer fik vi savet vores planker. Nu skal vi så til lave nogle lidt finere møbler og brugskunst. Det er de meget interesseret i at få sat i gang.

Der saves planker med kædesav

Vi har haft delene til en karrusel liggende, men ikke rigtig haft tid til at få den sat op. Det gjorde Hjalte og Magnus. Den holdt bare ikke til så mange børn. Vi har nu sat den bedre fast og givet strenge instrukser om at der ikke må være så mange børn ad gangen.

“Ikke så mange børn” siger Stella

Vi har fået en ny hjælp i børnehaven. Habib, som er én af eleverne fra musikskolen. Han er ved at gøre sin gymnasieuddannelse færdig, måske i år eller næste. Men han vil gerne komme 3-4 gange om ugen. Børnene elsker at synge og når Habib spiller på klaveret er det bare ren fryd.

Vi har 13 børn i vores efter skoletidsprojekt. De er alle tidligere børnehavebørn. 

Helt tydeligt at de føler sig godt tilpas ved at komme ind i deres børnehave

Børnehaven lukker for sommeren den 28. juni. Sylvain har skrevet en invitation til forældrene om at komme og høre hvad deres børn har lært. Der er stor tilfredshed og de kommer gerne og er med den sidste dag.

Vi afvikler ferie for medarbejderne her i sommerferien. Alle har ret til 4 uger. Dvs. at de ikke er så mange igennem denne periode, men så må alle hjælpe til med at holde ukrudt nede og høste, hvad der bliver modent. En travl periode for dem.

Samuel laver lækker mad hver dag

Vi håber at komme igen når børnehaven åbner igen.
Alle medarbejdere sender mange hilsner til jer alle og takker for jeres hjælp og interesse.

Også kærlig hilsen fra os,
Bent og Vera

Har du lyst til at skrive et svar, er du meget velkommen til at bruge nedenstående kommentarfelt eller sende os en mail på: vbskindhoj@gmail.com

Kategorier: Rejsenyt 2024

1 Kommentar

Hanne · 08/06/2024 kl. 11:06

Dejligt der stadig sker nyt mht SFO.
Håber CAR får den regn, de trænger til 🙏
Er I snart for hjemadgående?
Kh Hanne

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.