Rejsenyt 9, 2021

Udgivet af Admin2 den

Kære alle                                                                                                                              KIRKETERP 27.09.2021

Mange af jer vidste at vi skulle rejse tilbage til Centralafrika den 21. sept, og nu skriver jeg til jer her fra Kirketerp?

Ja, ikke alt går som planlagt. Vi rejste godt nok fra Aalborg den 21 kl. 18.05, mod Amsterdam. Vi havde alle vores 6 kufferter pakket med så tæt på 23 kg hver, som muligt!

Velankommet til Amsterdam, skulle vi videre til Paris i løbet af bare en times tid, for at nå en afgang til Bangui lige inden midnat.

I Amsterdam blev vi forsinket, først bare en halv time, men endte med at være næsten 3 timer forsinket. Vi gjorde stærkt opmærksom på, at vi jo altså ikke ville nå vores forbindelse i Paris og at der KUN er 2 afgange om ugen. Vi blev ikke hørt, måtte tage med til Paris og se hvad der kom ud af det.

Det blev til 3 dage i Paris, hvor næsten alt der kan gå galt, også gik galt. (Kan ikke beskrive det uden at jeg selv vil tænke: ”ka’ det nu passe”)

Den første mulighed var torsdag den 23, via Nairobi til Bangui. Vi accepterede selv om det betød en meget længere rejse, men så kom vi dog af sted! Vi brugte hele denne dag i lufthavnen, til først at sikre os at vi havde alle 6 kufferter (det tog kun 3 timer at få udleveret 2 kufferter, der var blevet væk på vej til Paris )  Til at pakke om, så der ikke var for meget i hver kuffert (23 kg) efter vi havde haft nogle ting i brug og været nødt til at købe en del ting for at klare de 3 dage. Sende beskeder til vores folk i Bangui som skulle sørge for at finde en bil stor nok til os og alle vores mange kufferter, og ikke mindst, til vores folk i Bouar som jo ventede på at vi kom tilbage og startede aktivisterne igen.

Kl. 17 stod vi så klar foran Kenya Airways ”check in desk”

Men, kun for at få at vide, at for at rejse med Kenya Airways til Nairobi, skulle vi have en PCR-test. Det havde vi ikke, og selv om vi havde fået taget en inden vi rejste hjemmefra, ville den på dette tidspunkt være for gammel!

Nu havde vi ikke mere krudt tilbage, hverken mentalt eller fysisk. Vi bad om at få lov til at rejse hjem, og vente med at rejse senere. Det blev godkendt, efter endnu meget snak og dokumentation om hvilke regler vi satte afsted med i tirsdags, (ingen PCR-test kræves til indrejse i Centralafrika) og at vi ikke var på vej på ferie, men som humanitære hjælpearbejdere.

Mange problemer og udmattende forklaringer om noget, som for os, var ret elementært!

Vi er nu hjemme og forventer at bruge tiden på at slappe af, give vores børn og børnebørn endnu et knus og holde tæt kontakt til Bouar.

Måske ses vi, inden vi forsøger at komme af sted den 8. okt. Vi håber at møde vores datter i Paris. Hun har tilbudt at bruge 2 måneder i Bouar, og undervise i personlig udvikling og ledelse. Noget som vores ansatte vil få meget brug for, når de skal snart skal til at være dem der skal være ledere på centeret.

Tak for jeres altid store opbakning og mange foldede hænder!

Kærlig hilsen

Bent og Vera

Har du lyst til at skrive et svar, er du meget velkommen til at bruge nedenstående kommentarfelt eller sende os en mail på: vbskindhoj@gmail.com

 

 

Kategorier: Rejsenyt 2021

4 Kommentarer

Edel Brus Mikkelsen · 30/09/2021 kl. 11:29

Kære Vera og Bent !

Sikke nogle TRÆLSE forsinkelser, der helt væltede jeres planer !!! Så udmattende og skuffende for alle parter – også jeres samarbejdspartnere derude. Men seje og udholdende er I jo, ved vi ! Så gid det må gå efter planen næste gang , om godt og vel en uge !

Det eneste plus må være lidt mere familietid, så helt uventet – og den nyder I alle, er jeg sikker på ! I har jo en skøn hjemmebase sammen med nogle af jeres nærmeste , og den & dem var jeg glad for at se d. 14. aug. Ja, det var i det hele taget dejligt at deltage i samværet den dag , selv om vi havde lidt svært ved at finde jer, da vi slet ikke var kendt på jeres kanter !

Det var hyggeligt at have Amalie med hjem i bilen , og vi fik snakket en hel del. MEN jeg er desværre kommet til at forlægge hendes adr., mail adr. og tlf.nr. – og dem kunne jeg godt bruge til en nov. aftale, vi talte om på hjemvejen . Vil I – eller Niels Grymer – godt sende mig de oplysninger, så vil jeg kontakte hende !
På forhånd TAK FOR ULEJLIGHEDEN !

En verselinie “rinder mig i hu” , og den vil jeg gerne dele med jer : ” ALT STÅR I GUDS FADERHÅND ! HVAD HAN VIL , DET GØR HANS ÅND ! AF GUDS NÅDE TIL GUDS ÆRE – – – ! ” Ja, hvad der end møder os , SÅ ER VI ALTID ALLEREDE ELSKET ! Må Gud velsigne og bevare jer og alle jeres kære !

Kærlige tanker og hilsner,
Edel.

P.S. – og jeg skulle hilse jer fra Jørgen, der jo var min chauffør i aug. ! Nu er de tre mdr. gået efter min blodprop i hjernen, og jeg må igen køre bil – og det nyder jeg SÅ MEGET !!! Genoptræningen går det
rigtig godt med – men TING TA’R TID, og sådan er det bare !

Kirsten Birgitte Jensen · 29/09/2021 kl. 23:19

Kære Vera og Bent
Øv øv mange ting er af lave i tiden. Tror helt sikkert der er en mening med det. Godt I har hinanden og er vel hjemme igen.
Det går helt sikkert glat næste gang.
Kærlige tanker og hilsener fra To rben og Kirsten

Kaja Nemuel · 29/09/2021 kl. 20:17

Kære Vera og Bent,
Det må jeg nok sige! Man skulle ikke tro, at det var i Europa den slags skete!
Puha, har ondt af jer, men håber og beder om, at det går mere glat næste gang! 🙏❤️

Kærlig hilsen
Kaja

Aase Bastholm Jensen · 28/09/2021 kl. 16:40

Kære Vera og Bent.
Sikke en omgang – og så uden at nå frem til Bouar! Vi håber på, og beder om at I må få samlet kræfter og komme godt afsted næste gang.
Nyd tiden her i DK med jeres kære. Det tror vi vil være godt for både dem og jer!

Kærlig hilsen Aase Jensen, Hvalpsund

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.