Sponsorbørn

Skolegangen til Stellas børn er sikret

Fra øverst venstre og ned: Deborah, Elvina, Sarah, Samuel og Stephanie

Lige før generalforsamlingen den 15. april 2023 opfordrede vi til at hjælpe Stellas børn, så de efter deres fars død kunne fortsætte deres skolegang. Opfordringen blev hørt. I løbet af meget kort tid er der tegnet sponsorater for alle fem børn, så de kan fortsætte og fuldføre deres uddannelse på den katolske skole i Bouar.

Stella er som bekendt en af medarbejderne i Hjerte for Afrikas børnehave i Bouar. Både i rejsebrev og i nyhedsbrev har vi fortalt om Stellas vanskelige situation, efter at hun i januar mistede sin mand. Svigerforældrene vil ikke længere have hende boende og vil heller ikke støtte hende økonomisk. Derfor ville hun ikke have råd til at betale skolepenge for sine fem børn. Det problem er nu klaret, takket være gavmilde medlemmer, der har hjerte for en vanskeligt stillet familie.

Børnene, Deborah, Elvina, Sarah, Samuel og Stephanie, har fra 5 til 14 år tilbage i skolen. For dem alle er der tegnet sponsorat for de år, de har tilbage i skolen. Et enkelt af de længerevarende sponsorater deles mellem to sponsorer.

Hjertelig tak til sponsorerne, som gør det muligt for en familie, der er hårdt ramt, at se fremad med håb.