Hvorfor jeg støtter Hjerte for Afrika

Hvorfor jeg gerne støtter HfA!

​​Af den gode grund, at stifterne af HfA har igangsat et projekt, der alene bæres af frivilligt arbejde. 

Det gælder både profilering af projektet via foredrag ved diverse sammenkomster i foreninger, klubber o.l., hvorved der hverves medlemmer til et årligt kontingent på 50kr – ud fra teorien om at “mange bække små, gør en stor å”.

Man kan følge udviklingen af projektet via HfA’s hjemmeside. Har kendt stifterne i adskillige år, og deres store engagement for CAR smitter af. Jeg har fuld tillid til, at de penge, jeg giver, alene anvendes til arbejdet i Bouar. Endvidere rejser de selv ud for at medvirke til at igangsætte arbejdet.

Også regnskabet føres af frivillig, ligesom alle arrangementer, herunder bestyrelsesmøder, generalforsamling afholdes privat.

Således er der intet af de indkomne gaver, der anvendes til andet end netop det planlagte udviklingscenter i CAR.

De store organisationer anvender desværre kæmpe beløb til én eller anden ‘kransekagefigur’. Beløb der hos flere andrager millioner, så disse vil jeg ikke bruge mine penge på. 

Hanne
2018Jeg støtter Hjerte for Afrika i dets arbejde i Den Centralafrikanske Republik, fordi organisationen har en meget direkte og lavpraktisk tilgang til arbejdet med uddannelse af børn, unge og voksne, og at dette er et område af største betydning

Jytte L. Wismann
Aalborg 2018