Volontør rejser til Bouar

Om kort tid rejser lærer Astrid Bager til Den centralafrikanske Republik som volontør for Hjerte for Afrika.  Med sin pædagogiske erfaring vil hun kunne give lederne i børnehaven et tiltrængt  pædagogisk løft. Desuden vil hun undervise i engelsk, hvilket mange i Bouar har efterspurgt. Bliver der tid, vil hun også kunne tilbyde skolebørn lektiehjælp og fritidsaktiviteter. 

Oprindeligt havde to volontører meldt sig. Den ene har desværre måttet trække sig, da han i sit nuværende arbejde er blevet ramt af stress. Vi ønsker god bedring og håber, at han på et senere tidspunkt vil have overskud til at rejse ud for Hjerte for Afrika.
 
Astrid Bager præsenterer sig her:

Mit navn er Astrid. Jeg er uddannet lærer, og jeg glæder mig meget til at tage ned til Bouar
i Den Centralafrikanske Republik i det nye år for at arbejde for Hjerte for Afrika.
Som lærer er jeg interesseret i at forstå og arbejde med, hvordan vi som mennesker lærer
og udvikler os. Derfor ser jeg frem til muligheden for at kunne bruge mine syv års erfaring
som folkeskolelærer til at undervise og udvikle det pædagogiske arbejde i samarbejde
med de lokale i CAR.
 
Jeg er også meget interesseret i kulturmødet og nysgerrig på, hvilken hverdag jeg skal
indgå i sammenlignet med den hverdag, jeg kommer fra. Som menneske lever jeg højt på
at gøre en forskel og hjælpe andre. Og så vidt det er muligt, vil jeg allerhelst give mig selv
100%. Samlet set ser jeg meget frem til at samarbejde med Vera, Bent, Kenneth
(pædagogen som skal afsted samtidigt med mig) og alle de andre ansatte på
Udviklingscentret i Bouar.
 

 

Astrid Bager